RN ALLSERVICE

RN Bygg & Entreprenad

Företaget är grundat och drivs av Robert Nordklev. I företaget har vi stor kompetens och mångårig erfarenhett inom byggnation,  fin-och inredningssnickerie, mark och skogsarbeten.  Tilsamans med företagets huvudsakliga syssla håller vi också på med Vedproduktion och vedförsälning i små och stora volymer.

 

RN Bygg & Entreprenad  arbetar både mot privatpersoner och företag. Företaget åtar sig totalentreprenad  inom bygg, mark och anläggning. Uppdrag och service inom fastighet, mark, väg och skog. Underhåll av vägar med gallring, kantklippning, sandning och vintersnöröjning.  
 

Som totalentreprenad erbjuder RN Bygg & Entreprenad effektiva välplanerade tjänster inom bygg, snickerie,  mark och anläggning. Vårt huvudsakliga arbetsområde är Uddevalla, Lysekil och Orust, men vi åtar oss uppdrag inom hela Bohuslän. Vi utför alla typer av byggentreprenader så som nybbygnationer, ombyggnationter och tillbyggnationer av bostäder, industrier, kontor och servicebyggnader lika väl som renoveringar och ombyggnader i den entreprenadform som beställaren önskar.

 

 

 

 

 

 
 

 

© www.datanordic.se